PureVision 2 HD

 (184)
  • Hapnikujuhitavus (Dk/t): 130
  • Veesisaldus: 36
PureVision 2 HD

+Toote iseärasused

  • Müügil : 1 kontaktlääts
    Pakendis: 6 kontaktläätse
    Kandmisaeg: üks kuu
    Kandmisrežiim: päevane või kuni 30 ööpäeva ilma ära võtmata (arsti loal)
    Materjali tüüp: silikoonhüdrogeel
    Materjal: Balafilcon A
    Diameeter: 14.0
    Hapnikujuhitavus (Dk/t): 130
    Baaskõver: 8.6
    Veesisaldus: 36

PureVision 2 HD

 (184)
  • Hapnikujuhitavus (Dk/t): 130
  • Veesisaldus: 36
5,04 €
Parem silm (OD)
Kättetoimetamise aeg
Meil on kahju, aga teie poolt valitud toodet meil hetkel ei ole.

Ostes selle toote, teenite +4,00 COINS Coine koguda ja kasutada saavad vaid registreeritud kasutajad. Coin information
Ostetud kogus Allahindlus läätse kohta Läätse hind Allahindlus kokku Hind allahindlusega
3 läätse (pool pakendit) -0,90 € 4,14 € -2,70 € 12,42 €
6 läätse (pakendit) -1,11 € 3,93 € -6,66 € 23,58 €
Allahindlus kehtib ainult samasuguste omadustega toodetele. Allahindlus ilmub tooteid tellides. Kehtib ka suurematele kogustele.

Kirjeldus

Kontaktläätsed aktiivse eluviisiga inimesele!

Neile, kes püüdlevad suurema mugavuse poole igas olukorras, pakub Bausch & Lomb silikoonhügrogeelkontaktläätsesidPureVision 2 HD, mida iseloomustavad kõik vajalikud omadused mugavaks kandmiseks.

Suurepärane nähtavus. Kontaktläätsede (High Definition™ Optics) asfääriline disain tagab oivalise nähtava kujutise ja terava nägemise ööpäevaringselt. Ei tarvitse rohkem erutuda, et "silmad teid alt veavad" spordiga tegelemisel või äärmuslikku ajaviidet harrastades.

Muretus. Nende kontaktläätsede vamistamisel kasutatakse ComfortMoist™ tehnoloogiat, mis loob loomulikkuse tunde - see, et kannate läätsesid, unustate kohe, kui need paigaldate. Seda garanteerib ka läätsede õhukesus PureVision 2 HD. Te võite neid paigaldada ja ära võtta sama lihtsalt nagu mistahes teisi kontaktläätsesid.

Hapniku ja niiskuse juhitavus. Silikoonhügrogeeli, millest on valmistatud kontaktläätsed PureVision 2 HD, iseloomustab parem hapnikujuhitavus, seepärast on silmad kaitstud kuivamise eest. Sarvkesta täiendav niisutamine, selle toitmine ja puhastamine säilib tänu läätse äärmiselt õhukesele, kuid ümardatud servale, mille abil toimub vedelike parem tsirkulatsioon.

Läbipaistvus. Silmade head seisukorda aitab säilitada ka kate Performa™, mis vähendab katu tekkimise võimalust kogu läätsede kandmise perioodil.

Kuuajalisi läätsesid võib kanda ilma vaheajata kõik 30 päeva. Sel juhul soovitatakse neid loputada spetsiaalses läätsevedelikus vähemalt kord nädalas.

Meie soovitus

Kui tahate kanda kontaktläätsesid nii päeval kui öösel, konsulteerige oma silmaarstiga, kes hindab teie silmade seisundit ja läätsede pideva kandmise võimalust. Meie soovitame mitte magada läätsedega, kui ei ole vajadust. Kuid isegi sellisel juhul ümbritsevast keskkonnast silma sattuva tolmu ja muu mustuse pärast soovitatakse läätsesid hästi puhastada ja jätta need ööseks puhastusvedelikku kasvõi kord nädalas.

Ostes selle toote, teenite +4,00 COINS Coine koguda ja kasutada saavad vaid registreeritud kasutajad. Coin information
Kommentaarid (10)

Parim kommentaar

  • Raili K 06.11.2013

    mulle jälle üldsegi ei sobinud! mina neid ööpäevaringsena kasutada ei saanud igatahes ja 1,5 kuuga kasutasin ära 6 läätse, kuna olid silmas peale magamist nii ebamugavad, et vahetasin neid enneaegselt välja

Halvim kommentaar

  • Eini 07.07.2020

    Kahjuks pidin pettuma, silmad hakkavad kipitama. Olen nüüd kasutanud üle nädala. Olen kandnud erinevaid läätsesid aastate jooksul, ei mingeid probleeme. Ju siis need lihtsalt ei sobi mulle.

Kirjutage oma kommnetaar »

  • mulle jälle üldsegi ei sobinud! mina neid ööpäevaringsena kasutada ei saanud igatahes ja 1,5 kuuga kasutasin ära 6 läätse, kuna olid silmas peale magamist nii ebamugavad, et vahetasin neid enneaegselt välja

    Raili K 06.11.2013
    • 2
      0

Vaata teisi 183 kommentaare »

Kirjutage oma kommnetaar »

Kirjutage oma kommnetaar

PureVision 2 HD

PureVision 2 HD

  • Hapnikujuhitavus (Dk/t): 130
  • Veesisaldus: 36
  • Panen halva hinde Panen rahuldava hinde Panen keskmise hinde Panen hea hinde Panen väga hea hinde

Vastus

* Kohustuslikud väljad

Tühista  või